Qui som?

ESSA Arquitectura

Carrer de Blasco de Garay, 30

08202 Sabadell, Barcelona

Quines dades personals recollim i per què?

Comentaris

Aquest lloc web no té habilitats els comentaris. Per tant, tampoc es permet el registre d’usuaris per a poder accedir a aquesta funcionalitat.

Formularis de contacte

Finalitat: Facilitar un mitjà perquè pugueu posar-vos en contacte amb nosaltres i respondre a les vostres sol·licituds d’informació.

Legitimació: El consentiment de l’usuari al sol·licitar-nos informació a través d’un dels formularis de contacte i al marcar la casella d’acceptació d’aquesta Política.

Conservació: Fins que sol·liciteu l’eliminació de les mateixes.

Observacions: Amb qualsevol consulta feta a través del formulari, se us envia una còpia a l’adreça indicada, per a que en tingueu constància.

Galetes

Tota la informació relacionada amb les galetes (Cookies) està descrita en la nostra Política de Cookies.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Estadístiques

En aquest moment estan deshabilitades totes les funcions de seguiment estadístic d’aquest lloc web.

Destinataris de les vostres dades

Les dades personals que ens faciliteu no se cediran a tercers excepte obligació legal o mandat judicial. Aquestes dades estaran emmagatzemats en els servidors de SW Hosting and C.T. SL, situats a la Unió Europea (Política de Privadesa de SW Hosting).

Quant de temps retenim les dades?

Fins que sol·liciteu l’eliminació de les mateixes.

Quins drets teniu sobre les vostres dades?

Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan el mateix s’hagi atorgat per al tractament de les seves dades.

Igualment, podeu exercir els següents drets:

Podeu exercir aquests drets mitjançant correu electrònic dirigit a info@www.essa.cat o mitjançant un escrit postal dirigit a l’adreça indicada en el primer apartat d’aquesta Política de Privadesa.

En cas de divergències amb nosaltres en relació amb el tractament de les vostres dades, podeu presentar una reclamació davant l’Autoridad de Control (AGPD).

Quina cura tenim de les vostres dades?

Amb l’objectiu de salvaguardar les dades personals subministrades, hem adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per a garantir la seguretat de les mateixes, de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats.

Com actualitzar les vostres dades?

És important que, perquè es puguin mantenir les vostres dades personals actualitzades, ens informeu sempre que hi hagi hagut alguna modificació en elles. En cas contrari no podem respondre de la veracitat de les mateixes.

No ens fem responsables de la Política de Privadesa respecte a les dades personals que pogueu facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles en aquest lloc web.

Actualitzem aquesta Política de Privadesa

És possible que actualitzem la Política de Privadesa d’aquest lloc web, per això us recomanem revisar aquesta Política cada vegada que accediu a aquest lloc web amb l’objectiu d’estar adequadament informats. Aquesta Política de Privadesa es va actualitzar per darrera vegada a data 12 d’agost de 2022.